Framme i Japan!

Hej alla dar hemma! Nu sitter vi pa varat hostel i Tokyo. Lang dag igar, bara nagra timmars somn inatt. Jattesvart att sova. resan gick bra, trots forsenat flyg till tokyo 2h, paris cdg var jattelatt artt hitta pa. Tokyo Narita liksasa. N'rvi kom fram till tokyo sa tog vi tag 1 och en halv timme till uenoparken, darifran gick vi enda till hostlet, HELT UTAN KARTA, i monsunregn och stormv'der. Nu sitter som sagt jag och Simon i commonroomet o skriver, johan sover fortfarande. Vi kunde inte sova sa vi gick en tur o kopte frukost, nudlar o sas.

forsta reflektionen ar att alla ar sa trevliga, en kille igar ritade upp en karta at oss mitt i osregnet, fel visserligen men enda.hehe. Sen kan alla japaner sova varsomhelst pa taget sov i stort satt alla, en tjej skrev sms i somnen. hehe.
Idag blir det utforskning och senare forhoppningsvis karaoke! Mer reflektioner kommer!

PS. mobilerna fungerar ej. ska leta nya idag.

Skriver mer ikvall, nu ar klockan 06.05 och vi ar sugna pa att ge oss ivag ut!

Dagen D

Jaha, då sitter man här framför datorn med lite resfeber. Jag har packat klart, laddat ipoden, kameran, mobilen, Global Cash kortet, Visat..... Ja allt. Allt är fixat. Nu väntar jag bara på Johan och Simon som kommer förbi mig vid 12-tiden, sedan bär det av till arlanda. 17.25 flyger vi till Paris CDG där vi byter till Japan Airlines 22.05 heading Tokyo Narita. Fortfarande lite svårt att fatta faktiskt. Vi kommer ju i stort sätt kliva ut från planet i Tokyo med 0 koll på vart vi ska, inte ens riktning vet vi :) hehe. Men det är väl det som är charmen.

Jag är galet sugen på att komma iväg nu iaf. Vill sitta på planet till tokyo, Paris är bara ett ångestmoment.

image224

Catch you on the flipside Sweden!

Imorrn.....

Åker vi till JAPAN! ye-haw. Om ni vill följa äventyret så rekommenderar jag att ni fortsätter titta in på min blogg, eftersom alla vi ska skriva genom min blogg.

Nu ska jag packa klart och sen lägga mig för att inte kunna sova.....dvs kolla på mina gamla barnhjältar Teenage Mutant Ninja Turtles! :) Cowabunga duuude!

image223
Minnen.....



Until we meet again..... Kanpai!

I see dead people...

http://www.expressen.se/nyheter/1.774187/katten-oscar-vet-nar-folk-ska-do

Cool katt? Oh Yeah.

Börjar få lite resfeber nu, Inatt drömde jag om att vårt flyg gick ner i vattnet utanför japan o de va fullt me hajjäklar överallt. Inte så kul. Hoppas det går bättre på söndag :) hehe.

Roligaste klippet är utsett, Workout med en Apa och en Bulldog!

Jag har aldrig i mitt 22-åriga liv sett nått så kul som detta..... Hahaha. Lovar! Det här klippet är precis lika roligt som de föregående är läskiga!


Tydligen finns det en hel serie om dessa djur, de går tydligen i skolan :D ska se ALLA nu!

Tarako Pasta Sauce.


What the f...... Är det spädbarn i såsen eller vad?


Ungen ser paralyserad ut, förmodligen av rädsla....


Jag ska aldrig mer äta pasta! Tänk om de där dyker upp! Aaaargh.

Good Times

Igår var jag och Linda och kollade på lägenhet i Linköping. Den var skitfin och vi tog den på en gång nästan. Nyrenoverad och allmännt fräsh, öppet kök med typ bardisk och balkong! :)
mitt emot, över vägen bara låg det ett enormt friskis&svettis gym! Asbraaaa!
Och så åkte vi förbi garnisonsområdet där jag ska börja träna krav maga, hyffsat nära iaf. Även om det kommer bli mycket cyklande i Linköping. Man skulle haft en bil asså...... ;) hehe.

Snart är det Japan, på söndag för att vara mer specifik. Har så mycket funderingar och tankar att det förmodligen inte skulle få plats här.... men i brist på tid så får det bli en annan dag.

image222
Tokyo, Ginza street. Världens mest trafikerade korsning

Bailey's Back In Town!

Hell Yeah. De ringde från Brandholmen tidigare ikväll o sa att det fanns en svart/vit katt utan svans där, that's gotta be Bailey tänkte vi och åkte o hämta kattskrället. Nu har han ätit en burk kattmat o blivit klappad och "av-fästingad", Bailey var borta i en vacka. Now he's back! Yeeehaw.

Fest på Fredag!

image221
http://wiki.bengan.nu/doku.php?id=husfest

Missa INTE!

Hitta Bailey!

image220
Min katt Bailey är borta, han är svart/vit och har ingen svans. Find him and be greatly rewarded!

Krav Maga



Börjar bli lite sugen på terminsstarten nu, ska bli sjukt kul o komma igång. Imorgon ska vi åka o kolla på lägenheten i Linköping, är ju lite bråttom nu, på söndag åker vi som sagt till Japan.

Grillfestbilder, finally.


image192

image193

image194

image195

image196

image197

image198

image199

image200

image201

image202

image203

image204

image206

image207

image208

image209

image210

image211

image212

image213

image214

image215

image216

image217

image219

The end.... Finns mer dock. Available on demand. :)

Technical Difficulties....

image191
Mitt internet är helcepe, bilderna dröjer lite. Keep checking in!

Grillfest hos Viktor

Igår var det grillparty hos Viktor i Ålberga. Sjukt kul även fast man var nykter. Hoppas definitivt på fler, men kanske på en fredag eller lördag? Bilderna kommer senare ikväll!

Until then...

Plugga + Fint väder = Not possible

Japp. Igår var Jag, Robert, Johan och Nichlas hemma hos Simon i Ålberga och spelade fotboll, badade, grillade och fiskade. Soft som fasen. Ni får lite bilder att njuta av dessutom!

image182
Mmm, haaatdawgs

image183
Jag och Johan bar det sjukt tunga bordet, Hehe.

image184
Korv+Bröd+Chillisaaaauus+Gurksallad = Crazy Delicious.

image185
Master of the estate

image186
Galet härligt väder...

image187
...Men inte så mycket fisk

image188
Har precis hämtat Viktor vid deras brygga

image189
Simon & Viktor

image190
Robert fastnade på en riktigt bra bild.


Out!


Påminnelse! Nytt album släpps imorgon!


Äntligen

Nuu ska jag uppdatera med lite bilder och lite ny asintressant info. Jo jag kom som jag skrev innan in på högskolan. Så dagen efter jag kommer hem från Japan så har jag upprop i Linköping. Usch. Stressigt, har inte ens pratat något med CSN eller studieledarna. Uschamej. Sen ska jag söka extrajobb i Linköping, hade tänkt något inom vård av handikappade eller äldre. Alternativt om jag inte hittar något så har jag nog hyffsat lätt jobb på Audio/video. Men been there done that. Sen ska jag skriva in mig på Krav maga, viket är en "kampsport" men inriktad enbart på självförsvar. Praktiseras mycket av polisen.

13 dagar kvar tills vi flyger till Japan. Känns sjukt. Ska bli så galet extraordinärt sjukt kul. Jag, Johan och Simon. Det värsta är att vi kommer supa bort varandra. Det är jag övertygad om. Men jag har tagit precautionary actions, skriver ut kartor till alla, märkta med viktiga samlingsplatser osv. Bäst så, tur att nån tar ansvar ;)

Annars flyter allt på som vanligt, pluggar historia på komvux nu. Är galet tråkigt men ack så viktigt. Försöker träna varje dag med, men blir svårt. Tränar iaf 3-4 ggr i veckan. Ska skärpas denna veckan. Hoppas på fint väder så man kan ut o springa lite mer.

Nu blir jag trött i huvet av att skriva, kommer verkligen på hur mycket man har att göra...... usch.

Här kommer iaf lite juni/juli-bilder samlade. Enjoy or die!

image171
Johan de´la Sexybody

image172
Alla ser otroligt frågande ut...

image173
Yeah.

image174
Tur att man e så jäkla snygg ;)

image175
Wii-spelande hos rille

image176
Fokuserat

image177
Jag har faktiskt blivit sämre på bowling än när jag började....

image178
Framförtevenhäng.

image179
Jimmy fick inte låna wiimoten så han kör med händerna.

image180
Är  osäker men jag tror de hade sagostund i hörnet...

image181
Räjmän räjvinng räbidds! Sweeet.


That's all folks...

Lite seg på uppdateringar....

Men iallafall så pluggar jag historia för fullt nu. Segt som fan. Sen kom jag in på högskolan, fint som fan. Uppdaterar mer inom kort.

10-4 out!

Världens bästa musikvideo? I think so...


Lägg märkte till vad påkostade Zombie-kostymerna är, tex när tjejen blir skrämd i början (han som dyker upp bakifrån). En klass för sig asså, en oscar för Best costume design. Eller åtminstone en MTV-Music Award för bäst text..... Frågan är ju om tjejen i videon kommer få något för sin skådespelarinsats, hon har ju trots allt nailat "se rädd ut"-looken". Priceless! GULLIMAAAR!

Fans-jävla-skit.

Bilmecken som skulle köpa min bil backade ur. Hans egen bil blev inte såld trots att han lovade mig att den skulle bli det idag. Jag är fruktansvärt förbannad. Jag hade tagit bort min blocket annons och allt, krävde dock att han betalar det så jag ska ner till hans jobb sen o utpressa mongot. Fans-jävla-skit. Nu måste jag hitta pengar nån annan stans.......la ut bilen igen för 21000:- jävla rånarpris egentligen. skulle jag ge någon ett investeringstips så köp min bil och sälj den dyrare, bara du har tid o sälja den så kommer du få mer.....


Ps3

Nu har jag forskat i ämnet hur man köper en ps3 i Japan.
följande har jag kommit fram till

-det fungerar skitbra och 60giggaren kostar 3500:- (kan jämföras med sverige 6500-6900:-)
-ingen strömadapter behövs
-packar man upp den i Japan och slår in den i bubbelplast, kör den som handbagage så är det ingen tull på den. Eftersom den då räknas som begagnad och det är ju inte import att ta in begagnade saker!
-alla spel funkar
-blu-ray filmer får man importera än så länge.

image170
Sweet!

What the F........


Snacka om att dribbla bort sig själv asså. Hahaha. Hur fan blev han fotbollsmålvakt? Hahahahaha.

Japan, inte långt kvar nu...

Nu börjar det närma sig asså.... Overkligt som satan. Det hela har gått så fort.
Igår bokade jag, Johan och Simon våra första nätter i Tokyo. Det blev Khaosan Tokyo Asakusa Annex de två första nätterna. Vilket är ett Hostel som verkar helt ok. 16.95 dollar/natt så det är jag nöjd med.
Sedan bokade vi tre nätter på Capsule Inn Akihabara, kapselhotell! Så jäkla najs asså. Lite dyrare men endå svinbilligt :) 33.90 USD/natt. Värt varenda öre ;)

image168
Akihabara Capsule Inn


image169
Klaustrofobi någon?

Efter det så får vi helt enkelt se vart vi tar vägen. Vi ska ju som nämnt tidigare till Hiroshima och förhoppningsvis också till Osaka. Vi kommer nog se endel på vägen också. Mount Fuji är en till sån grej som man gärna ser, ligger ju precis vid Tokyo så.


Hur det än blir kommer det bli helt galet kul!
Nu ska jag plugga historia, bläk. Peace Out!


Dramatic look!


Haha.

RSS 2.0