Black is the new white...



Redo för vinter. Går mjukt som en dröm med 16" och 205/55 .... istället för 225/45 18"


Nästa sommar blir det nog mindre och lättare racefälgar med racedäck, typ OZ på 9-3an. Lite småtrött på att smyga över alla gupp och ha en vändradie på två fotbollsplaner med 18-19"

Nu ska jag kolla på Supernatural sedan jobba. Peeaaceee.

Vad jag gör en torsdagskväll...


Lolcats är precis lika kul nu som det var 2003. Tycker man inte det så är man förmodligen en arg tant som inte kan läsa engelska. Eller motsvarande...

Yes chef!

Hells kitchen, Kitchen nighmares och The F word är tre skitbra program. Har precis börjat kolla på det sistnämnda och det rockar. Jag gillar matlagningsprogram och nån dag skall jag lära mig att laga sådär skitgod och jättedyr mat. Sedan är ju Gordon Ramsay den absolut skönaste killen i hela världen.


Gordon, en helskön snubbe rakt igenom. Sen har han en snygg fru också...


Nu skall jag lacka min batterikåpa. Peas.


Things we forgot to do last time...

....But wont miss this time!


Imperial Palace


Vi var i trädgården men inte inne....


Kamakura

Ska tydligen vara värt ett besök...


New york lounge

Världens coolaste bar tydligen...


Tokyo Metropolitan Government Buildings

Världens bästa utsikt enligt många...


Tsukiji Fish Market

Vi var där en sväng på förmiddagen men missade kommersen...



Isetan department store

Här hittar man allt har jag hört...


Sumida river boat ride

Vi åkte förvisso en liten tur men man vill ju åka hela Sumida...


Disney world

Lite dyrt kanske men det skall tydligen vara värt det...



Nu skall jag kolla på Dexter.
Godnatt.


Det finns bra teve och sen finns det...

Ikväll är det säsongsstart på  Filip & Fredriks sköna program "Boston tea party". Det kommer såklart vara lika asbra som vanligt. Jag skulle tillome kunna tänka mig att de bingolotto om det leddes av Filip & Fredrik. De ska tydligen hålla i valvakan till presidentvalet i USA nästa tisdag. Det skall undertecknad följa. Inte för att jag är så värst politiskt intresserad utan just för att det leds av ovan nämnd humorduo.

Andra bra teve-program i svensk teve är:
Stor i Japan - I gårdagens avsnitt var de på Odaiba-beach! Mitt favvo-place in the whole world (so far)
I ditt ansikte

Andra otroligt dåliga program på teve är:
Färjan (Missa gärna inte att man kan ladda ner färjan-wallpapers och idol-bilder på hemsidan SAMT läsa en intervju med Sveriges/Finlands/Ålands klämkäckaste bartender Håkan. Killen som får bartenderjobbet på Cinderella att framstå som lika seriöst/intressant som att ligga ute med en stillahavsflotta nere i persiska viken mitt i en rasande världskonflikt. It's a dirty job, but someone's gotta do it)




Jag är rätt nöjd. Finns att köpa i webshoppen, dock väldigt limiterad och paintsignerad utgåva. Ram ingår ej, frakt tillkommer och ingen ångerrätt eller återköp.

Viva Italia!


Vart fan är svenska polisens Koeniggsegg nåstans...?

Vakna med Robin

Måste berätta en rolig sak som hände mig nu på morgonkvisten...

Som vissa kanske vet så öppnar City Gross i Nyköping i dagarna och de har gjort en del annorlunda PR för sin start.
Mamma berättade att de åkte runt Willy's med moppar som det stod citygross på och försökte sno kunder igår. Idag fick en Citygross anställd sig en liten chock på morgonen när han var på PR-turne och mötte mig.

Jag satt vid datorn imorse och knappade lite, hade precis gjort iordning frukost. Bilen stod parkerad utanför och mina nya fälgar låg precis utanför redo för lack. Tänkte jag skulle ha lite koll på dem då de syns från gatan och eftersom tillfället gör tjuven. Jag tog min första sked havregrynsgröt när jag hörde hur det prasslade utanför, vafan nurå tänkte jag och flög upp. Jag sprang till ytterdörren och slet upp den lite halvaggressivt och hoppade ut redo att slåss för min ära och mina ägodelar :)

Där står en livrädd Citygross-kille  med en frukostpåse som de åker runt och delar ut i området som PR för deras öppning. Haha, jag blev dock minst lika rädd som honom, han stod inte mer än 30cm utanför dörren och skulle precis plinga på när jag attack-hoppade ut och skulle spöa skiten ur honom med mina avancerade skills i Krav Maga.

-Eeehh, citygross....öppna Nyköping. Frukost. Här....

Jag förstod endå.


Lite roligt att de kom på besök och skulle göra PR hemma hos oss dock. Då mamma är butikschef på Willy's på Gumsbacken...

Händig

Jag är fanimej lite händig. Ikväll har jag slipat ner det sista på fälgarna och avslutat med 1500-papper..... lent som en babyrumpa. Nu står de färdigtvättade och torkar i mina föräldrars hall (Till min mammas stora förtjusning. Hon har redan slagit i tårna i dem) som håller en sisådär 20+.... Jag tror det är någon slags golv värme på också. Imorgon blir det på med grundfärg tidigt som attan. Sedan får det torka till sig lite, när det sedan är torrt kommer den klara svarta lacken på. Torkning igen. Sedan klarlack. Hoppas jag blir klar imorgon. Då kan jag tjacka däck och kränga på dem med.... Balanseras skall det göra med. Oj, vad mycket som skall göras.

Min nya grill är för övrigt så snygg så snygg så snygg.... Ingen som vill köpa en original grill till 9-3 00-02 ? Tror den passar NG900 med. Nypris 1700:- pris 600:- ?


Händig var det ja...

Hatkärlek

Saker jag egentligen hatar men kommer på mig själv att tycka om ibland...

Dansmusik
, Ni vet såndär riktig skräpmusik som man egentligen hatar och aldrig skulle ha i sin Ipod men endå diggar med när man är ute på krogen.

Mcdonalds, som egentligen bara är gott när man är sådär sjukt hungrig och omotiverad att laga mat eller hitta något bättre.

Reklam, det finns ju Ad-blockers och spolningsfunktion på boxern osv men jag väljer nog endå att se lite reklam.... Man skulle nog känna sig lite lost utan den.

Fredagsteve, Ja, all möjlig skit som man inte vill titta på men bara inte kan byta bort ifrån. Typ Idol, fredag hela veckan, så ska det låta mfl.

Skvallertidningar, Är nog min största "guilty pleasure". Jag har ALDRIG köpt en men kan inte sluta titta i dem på jobbet. Jag känner mig smutsig.


Nyköping har man ju lite hatkärlek till. Egentligen en jättetråkig håla full med människor som har storstadskomplex men vafan det är ju fint i hamnen. På sommaren. Sen har vi ju ett bra hockey....eller nejförresten. Fotbo.... Nej. En flygplats.



Vad hatälskar ni?
Trevlig helg.

I ♥ Tokyo

Därför skall jag åka tillbaka dit i sommar. Den som vill får följa med.





Nu ska jag jobba lite också...

Lycka

Idag, för första gången på 7-8 månader har jag kunnat lägga full vikt på min handled. Jag var på ultraljud och elbehandling i måndags i Nyköping och det har verkligen hjälpt! Elen gjorde sjukt ont och min hand krampade ihop rejält av chockerna men det var det värt! Imorgon skall jag tillbaka och köra en sista behandling sedan är jag förhoppningsvis frisk! Synd bara att jag inte körde den här behandlinngen från början. Då hade jag sparat ett par tusingar. Men min hälsa får kosta vad den vill. Det jobbiga är att man inte får träna nu.. Men efter helgen kommer jag igång igen.

Nu sitter Johan och jag och kollar på AFV på 5'an. Alltid lika skoj med folk som slår sig. Idag jobbar jag 14-20, skönt som fan med kortdag så man slipper stressa hem.


I år är det vinterjacksköparår. Jag har spanat in en skön polar-jacka från fjällräven.


Den här fast i svart/rött tror jag... Är det något jag inte snålar på så är det vinterjackan.



Nu ska jag äta nudlar. (Skoja bara)



Presentshoppar...

Jaha, nu är man tillbaka på jobbet. Åter i verkligheten.
Vad jag gör? Spanar efter ett blankpolerat tryckrör och ett större insug till 9-3an...
Lite vacumslang behövs nog också.... Mm.


Mitt tråkiga motorrum. Det stora svarta röret i mitten skall bli blankpolerat rostfritt. Alla svarta slangar ni ser skall bli röda. Den stora svarta klumpen i mitten skall lackas. USA-viggens batterilåda skall tillkomma. Allt skall tvättas grundligt. Nytt blåeloxerat oljelock (med saabemblem på) och nya grillen är på väg...



Det är ballt med bilar. Min bil är min flickvän och jävlar vad jag skämmer bort henne.

Nya fälgar!


Mina vinterpuckar. Kommer behålla dem svarta för det är så sjukt snyggt. Däck inhandlas snarast.

Home

Nu var man hemma igen efter en helt galen resa till Bremen och Oktoberfest. Mycket öl, lite sömn men fruktansvärt kul!
Idag har jag hämtat mina nya fälgar till vinterdäcken, kommer bli äckligt snyggt me dem på. Har tvättat dem grundligt idag, på fredag blir det slip och lacken kommer på lördag/söndag. Nu längtar jag nästan till vintern! Snart får jag min nya grill också, skall göra nå skoj med min gamla originalgrill också.

Har även vart hos naprapaten idag, körde ultraljud och elbehandling på min dumma handled. Men hon trodde det skulle bli mycket bättre nu. Fick det sjukt billigt också, ibland är det bra att heta Holmström.

Nu sitter jag hos min mamma & pappa i Nyköping och väntar på tvättmaskinen. Håller på att tvätta allt jag äger och har.
Ska bränna ut lite bra musik och sedan bär det av till Linköping igen och en ny arbetsvecka.



Jag och Andersson åkte svänggungor på 52 meters höjd. Sjukt kallt.



Håll utkik på Facebook efter bilderna från resan!

 

Beerfest!


Vi drar till Bremen och dricker öl. Catch you on the flipside!

Tröstshopping (del 1 av ?)

Jag förstår brudar. Ibland. Eller ja, ytterst sällan. OK, aldrig. Men nu gör jag det...
Men jag handlar inga töntiga skor utan manliga bildelar.


Ny grill
Utan vinge och med mesh-nät.



Nytt oljelock

Blått såklart


Nordic programvara steg 2 - 235hk/350nm
Nordic har flyttat från Norrköping men ägaren skall fixa det åt mig endå. Skall bara hitta ett datum.

Nya fälgar
till vinterdäcken, skall lackas vita på firma. Kanske med röd kant runt om. Skall ha saab emblem i mitten. Sjukt snyggt. Hämtas på måndag.




Om något så var det bra rent ekonomiskt att inte komma in på PHS nu, så jag har inte dåligt samvete.
Pris: Säger jag inte, då kommer ni bara skvallra till min mamma.

Metaphor

Just nu ser jag nog ut och känner mig som en hockeyspelare som de zoomar in ansiktet på 15 sekunder efter spelarens lag förlorat VM-finalen på övertid. En såndär förvånad, besviken och tom blick. Man trodde att man själv skulle vara den som avgjorde finalen och man kunde verkligen se sig själv lyfta bucklan. Nu sitter man istället där på knä och kollar på pucken som ligger i sin egen kasse. Besviken och tom, Inga känslor alls visar sig trots att man man bubblar på insidan. Man har kämpat sig igenom grundspel och slutspel och slitit så jävla hårt för att nå fram, sedan avgörs det på en jävla studspuck. Precis så känns det nu.

Sedan måste man stå där på isen och se de andra laget fira och lyfta bucklan.

Jag skulle verkligen behöva slå sönder min matchklubba mot buren och kasta min hjälm hårt som fan ner i isen, men känns inte riktigt som läge för det just nu. Får nog gå in i omklädningsrummet och hålla god min helt enkelt. Det borde varit jag som avgjorde, och det tycker faktiskt väldigt många från mitt lag med. Men vi vinner säkert nästa år även om det känns alldeles för långt borta nu...


1 års väntan kulminerade och avgjordes på 5 sekunder...


Nu vill jag egentligen bara ut och springa med min Ipod. Långt. Var lite för mig själv. Men det är rätt omöjligt när man är på ett jobb som kräver bemanning 16,5h om dygnet och MAN ÄR SJÄLV. Just nu skulle de kunna betala 500:- i timmen och jag skulle ändå hellre vara ledig.

Update: Av 7.218 som sökte till polisutbildningen som startar i januari 2009 har 350 elever antagits till utbildningen. 50% är kvinnor för första gången. Även antalet antagna med invandrarbakgrund har ökat och är för det här tillfället 19 procent. Detta är såklart asbra. OM jag hade varit övertygad att det inte bekostas av kvalitén på de antagna. Jag är tveksam men hoppas jag har fel.


Svärord.

1½ års slit ->

Din ansökan till polisutbildningen Januari 2009

Rikspolisstyrelsen har fattat beslut om antagning av studerande till polisutbildningarna med start Januari 2009.
Tyvärr kunde du inte beredas plats på utbildningen.

Du är välkommen att inkomma med en ny ansökan.

Detta beslut går ej att överklaga.

Jämlikt 10 § Polisutbildningsförordningen (1999:740).

Med vänliga hälsningar

RIKSPOLISSTYRELSEN
Polisrekryteringen



Just nu känner jag absolut ingenting.
Jag var nog för ung...
Det var första gången jag sökte...
De vill ha mycket mer kvinnor och personer med annan etnisk bakgrund...
Det var den svåraste sökomgången någonsin.... 4,7% chans i starten...
Men jag är endå äckligt jävla besviken. Vet inte vad jag gjort för fel liksom. Skillnad om man fick en 2a på begåvning och en 3a på Psykologen.... Men jag hade en 6a och en 7a.... Vilket är bra över medel.


Nu hoppas jag på en reservplats.


Passande att man jobbar 07-23.30 idag då. Är ju precis vad man är sugen på. Fan.


EDIT:  Ringde och pratade med rekryteringen och bad de motivera varför jag inte kom in. Fick det förklarat för mig att jag hade gjort två bra intervjuer med goda omdömen MEN att det var så många som sökte och att killarna har det svårt just nu. Fick intrycket att det var låga chanser att bli reserv eller komma in på gamla resultat. Men att jag har bra chanser i framtiden. Fantastiskt kul med "kvotering".

Nu ska jag tröstshoppa massa onödigt jävla skit till min bil för en totalt orimlig summa pengar.

Paaankejjks

Inte för att vara sån men jag är fanimej bäst i världen på att göra pannkakor. Det har jag konstaterat idag på jobbet.
Jag slängde ihop en dubbel batch och jag missade inte en enda! De blev så bra så bra! Jag kan tillome flippa dem i luften! Lite tack vare stekpannan vi har på jobbet som kostar 1100 spänn. Den är bäst.

Pannkakorna serverades med vaniljglass, chokladsås och hallonsylt. Sweet.
Nu sitter jag på jobbet och äter Satsumas och lurar på hur jag skall lacka mina fälgar bäst eller om jag skall lämna in dem? För övrigt har jag vart ledig en (1) dag hittills den här månaden. Men snart är det OKTOBERFEST!



Synd att jag inte kunde tagit en bild, men hade jag gjort det hade det sett ut såhär typ:




-Nej det blev ingen bild här. För jag hittade ingen som var lika fin som mina pannkakor.





Tack för visat intresse. (Min lärare brukade säga så i slutet på varje lektion. Han var cool)

Det är synd om människan

Ja, vissa ska inte ha körkort.
Vad vill hon? Ha sympati? Av mig får hon ingen i alla fall. Hon verkar helt slut i huvudet. Tycker de borde tagit kortet.
Det var ju enbart tur att hon inte fick för sig att gräva i handväskan utanför en skola.

Tänk på det, när man kör bil ska man köra bil.


Meh, skulle juh bara typ skicka ett sms. Typ...


Så kul det kan bli.

Jag måste köpa vinterdäck. Men jag funderar även på att inte köpa de här.
Så kul det kan bli.



Blue Moon Bar i Nyköping

Jag är ingen expert. Men det behöver man inte vara i detta fall. Blue Moon Bar skall öppna i Nyköping. Trevligt att det finns folk som vågar men sorry lads, jag ger er ett halvår max. Läs gärna om deras unika koncept nedanför:

BMB s unika koncept ligger i att en normal entré avgift så får man inte bara komma in på stället utan även få Live underhållning i absolut toppklass (?) i ett helhets koncept med mål att mätta de som går ut för att partaja, träffa människor & bli underhållna.

Jaha.....Ok.


Att öppna nåt nytt i Världshuset är ungefär lika smart som att tatuera sig i ansiktet. Men det är min högst personliga åsikt...



I vilket fall som helst önskar jag dem lycka till. Typ.

RSS 2.0