Guilty pleasure...

Lugn kväll, mat på Oleary's med vänner. Sedan har jag och min mamma & pappa kollat på Mamma Mia på dvd. Jag måste erkänna att den inte vara totalt urkass. Jag tyckte nog faktiskt att den var helt ok. Döm mig inte.

Den utspelar sig på nån ö i Grekland. Mina päron hade varit i närheten i somras. Jag ska också åka dit i vår har jag bestämt. 4500:- 1 vecka inkl boende. Vilka är på?

Nu sitter jag och funderar om jag skall orka se en film till eller om jag skall sova. Är ju rätt tråkigt att gå o lägga sig liksom. Hmmm, undra om jag har nån film att se. Tveksamt.


Världens fulaste bild? Björnbenny eller vad han nu heter till vänster ser ut som om televinken och Karlsson på taket fått ett kärleksbarn ihop och han är avkomman. Att bara ha en t-shirt på sig och inget mer verkar dock som en mycket sundare trend. Comeback?



Godnatt eller motsvarande.

L-ö-r-d-a-g

Sitter hemma hos mams and paps i Nyköping nu... Gör inte speciellt mycket. Är lite småtrött efter gårdagens strapatser. Blev ett par Redbull (powerking!?) & vodka och fiskshots :) Jag frågade bartendern om de inte hade riktig Redbull. Det hade de inte. Men de tar gärna 98:- för en sexa. Sedan dricksade bartendern sig själv. Tills jag frågade om jag skulle få nån växel.... Man tar inte bara växeln sådär. Jag är inte snål, jag dricksar ofta och gärna men jag vill gärna veta om att jag gör det.

Fan va pengar de måste tjäna på nattklubbar. Jag skall öppna en nattklubb. En brandsäker.

Funderar lite på vad som händer på nyår också. Norge sket sig ju. Det pratas om fjällen. Jag vet inte.

Ikväll blir det mat på något ställe med "gänget". Soft.


Världens roligaste lapp.

Kärlek


På väg....

Mina nya tavlor


Bilderna är tagna av mig i Tokyo 2007. Förstorade av extrafilm 500:- och sedan två ramar från gallerix 400:-
Liite dyrare än på Ikea men fan så mycket roligare och snyggare!

Gymmet

Jag gymmar ganska mycket. Det blir minst tre-fyra gånger i veckan. Jag tycker det är kul och ganska avslappnande faktiskt. Det är lite "me-time". Man lyssnar på musik och glider runt och observerar saker samtidigt som man gör något som kroppen mår mycket bra av. Att träna är kul. Inte minst på grund av alla konstiga människor som tränar på samma gym som mig. Det finns många typ-käraktärer som återkommer i olika former och vid olika tidpunkter på olika dagar. Jag tänkte redogöra lite för de olika typerna som finns på mitt gym... De finns säkert på erat gym med.

16-åringen.
Han och hans polare har precis börjat gymma, de tycker det är sådär kul att träna något annat än biceps. Det syns. Med pinnsmala ben och obefintliga axlar kör de bicepscurl till förbannelse. Oftast snackar de skit om skolmat och moppar och annat som är viktigt när man är 16. Iband varierar 16-åringarna sina bicepscurl med hantar med bicepscurl med rak stång. Det finns en kille på mitt gym som ser rent ut sagt fördjävlig ut, han kör bara biceps varje dag och är så oproportionelig som man kan bli.

Bröst-biceps killen

Bröst-biceps killen tror ofta att han har ett varierat och bra pass. Han ser sig förmodligen som den mest vältränade på hela gymmet. Han glider omkring i ett jätte osmakligt linne och visar upp sina pumpade biceps. Fixar ofta till frisyen i spegeln och spänne sig titt som tätt. Favoritövning för bröst-biceps killen är nog endå bänkpress. Gärna maxa och köra 2-3 reps med hjälp av polaren. Bra skit. Hela bröst-biceps killens överkropp är böjd inåt och framåt lite som en gorilla, det är sådär bra. Det betyder att man inte har tränat ryggen som man kanske borde ha gjort. Bröst-biceps killen har även han pinnsmala ben men tycker det är ok endå eftersom han har planerat in ett benpass i år i alla fall.

29-åringen
Kaxig och med åldersnoja glider han omkring på gymmet i sina märkeskläder. Han frågar gärna inte om han får ta en vikt eller motsvarande utan tar den bara. Låter ofta ganska mycket och har ett stort behov av att bara släppa sina vikter rätt ner i marken när han är trött. Han är anledningen till att alla bra maskiner är trasiga minst två gånger i veckan. Han tittar ofta lite obehagligt genom rutan in till gympingpassen. Ganska läskig.




Mycket kul får man se på gymmet, många som skulle tjäna på att träna lite mer varierat kanske. Eller tänka igenom sina utföranden lite mer noggrant. Men det kommer väl med åldern ;)

Nu ska jag äta kvälls mellanmål. Peace out.




Allmänna betraktelser v1.1

Allmänna betraktelser volym 1 version 1.

Jag har internetshoppat julklappar idag. Lite julstämning har faktiskt infunnit sig. Jag har även storhandlat och ikväll kanske jag skall bjuda mina rumskamrater på en hemmagjort persikopaj alá Gordon Ramsay. Det ni.
Innan det skall jag dock jobba klart... Går inte hem förän 23.30. Lite halvsegt, men jag älskar mitt jobb oftast så tiden går fort.

På tisdag åker min racekisse på. Yehow. Sedan skickar jag min databox till Streetgear samma dag.

I helgen kommer jag o Johan hem till Nyköping. Hoppas det händer nått kul. Skall bli lite firad för att jag fyller år den 5'e så familjen passar på när jag är hemma för en gångs skull. Hittills har jag bestämt att vi ska till badhuset i alla fall. Den som vill får följa med.

On a more serious note....

Jag har alltid misstänkt att Alex Schulman förmodligen lider av någon mystisk sjukdom som gör honom lite extra ful och allmänt dum. Nu i veckan har forskare bekräftat min teori.

Tycker man om Alex Schulman är man min fiende.
Han är så sjukt självgod helt utan belägg.

Schulman försöker vara skojsig.


Stureplans fajnest, ohmajgood.

Jag är ingen moralkärring, verkligen inte. Men det här var ju inte ens roligt. Inte ens lite.
Tacka vet jag Gert Fylking! Humor!


Wohoo!



Thank you Streetgear.se!

NY racekat -  MJAAAU!

Insidan som räknas....?

Ohja. Här är mitt motorrum som det ser ut nu, skitigt och jävligt men sjukt snyggt endå "if i may say so myself"....



Röda pilar = skall bli chrome dvs Större chromat tryckrör och avlastningsventil
Gröna pilar = skall lackas vitt
Blå pil (som knappt syns men längt upp i v hörn) = skall lackas rött dvs staget

Sedan skall alla svarta tråkiga gamla torra vacuumslangar och svarta plaströr ni ser bytas ut mot starkare röda silikonrör.
Plus att jag skall ta bort lövet som ligger ivägen för luftintaget (!) Hehe.


Sedan skall såklart Speedparts-loggan bort såklart eftersom jag nu är delsponsrad av www.Streetgear.se !



Nu ska lag slappa. Peace!

Någon som vill....



Rejsa 90-200 km/h sen? (9-3 2,0T Nordic steg 3 i videon... som min snart)


FYFAN va snabbt det går...

Oooops!

Leveransinformation
TransportföretagLeveranssättPris 
Posten  Postförskott 265kr
 
Orderartiklar
 
AntNamnArtikelnrPrisTotalsumma   
5Silikonslang Vakuum 4mm (2mm vägg) Färg: Röd9914029kr145kr   
1Downpipe 3" med Race/Sport-cat 173413 295kr3 295kr   
1Dump/Avlastningsventil Forge style (Krom) 97501249kr249kr   
   
Summa :3 689kr   
Leverans- och expeditionsavgifter :265kr  







Så går det när man har tråkigt på jobbet!

250hk/370Nm

Är vad jag vill ha innan sommaren.
Då behöver jag följande:


Racekat. 200 cells med downpipe. Går lös på 3295:-


3,5 bars Bränsletrycksregulator. 1300 pickadoller



Programvara, lämnar dig med 7995:- mindre att köpa julklappar för.



Sedan måste jag sälja av min 18" för att köpa mindre, lättare och stabilare fälgar med däck. Så bilen går rakt fram när man gasar. Kanske gatreggade R888 däck?




SEN skall jag köra på bana i sommar! :)
Åh, vad kul det är med bilbloggar, eller vad säger ni?





If i was a rich girl....Eh, boy.


Lamborghini Reventon


Ariel Atom 500 V8


Mustang GT Roush Performance


Lamborghini Gallardo Spyder


Rolls Phantom


Dodge Charger '69


De här bilarna skulle finnas i mitt garage om jag hade varit snuskigt rik. Jag får nöja mig med min 9-3a än så länge, som för övrigt skall in på Nordic snart!

Nu är det Boston tea part-eeeeeey!

Jag skall byta till en folkvagn...


Nya Wv Scirocco. Ser lite ut som om en blandning av Alfa 147, Rover och Volvo C30.... I like!


För övrigt är det fullt liv här. Johan och Linda och Lindas kompis spelar Guitar hero world tour. Jag fick inte vara med, för jag spelar bara trummor. Grannen har redan klagat en gång.... He he.

Här bodde jag i ett år...

Här bodde jag i ett år under mina studier i Västerås. Fortfarande inga genier som bor där i övrigt ser jag.

Bra skit.

På senaste tiden har mitt teve-spels intresse gått ner en bit. Visst jag spelar rock band och guitar hero som alla andra när tillfälle bjuds. Men det var länge sedan jag fastnade för ett spel som bara jag spelar, inte ett partyspel alá Wii. Senaste i ledet av Robin-spel var GTA 4 vilket jag tyvärr var lite småbesviken på. Och då har jag endå ägt, spelat och blivit förälskad i stort sett alla spel i serien. Visst det är coolt men jag har i alla fall tröttnat på konceptet lite. Tyvärr.
Innan dess var det Assasins creed som gällde, på PS3 det också. Det rockade faktiskt ganska mycket röv. Det var enkelt, monotomt, bitvis långtråkigt men endå asbra. Jag klarade ut det, tror jag. I slutet hamnade jag i ett rum som jag inte kom ut ur och det var typ eftertexter men.... Aja, jag dödade alla åtminstone.

Nu äntligen efter många års väntan har min gamla favoritspelserie  dykt upp igen, Fallout! Jag spelade 1 & 2 när jag var "liten" och de ägde. Massor. Det var första gången jag kände på riktig frihet i ett spel. Man kunde gå vart man ville, supa, knarka, skjuta vem man ville, gifta sig (varför man nu skulle vilka göra det?) stjäla osv.... Det var bäst helt enkelt. Kombinera det med en supercool post-apocalyptisk superöken full med muterade zombies som bara väntar på att få stryk så har du fallout i ett nötskal. Nu har alltså trean kommit och jag älskar varenda spelminut.



Jag "Epitaph" är en elak jävel som driver omkring i den radioaktiva öknen som en gång brukade vara Washington med omnejd. Jag har massor av balla puffror och dräkter och mediciner och prylar och.... ja, massa coolt skit. Jag glider omkring och skapar orättvisor, skjuter de som har något jag vill ha. hjälper de som minst förtjänar det och drar sig inte för att sälja ett försvarslöst barn eller två till slavdrivare för lite extra kapsyler. Jag gör lite som jag vill helt enkelt. Sedan har jag en hund också, som heter Dogmeat. Han är snäll. Just nu letar jag efter originalkopian av "The declaration of independence"... Många mutanter har förvandlats till hundmat (till min hund hundmat) i jakten men snart skall jag hitta den...



Såhärmycket tycker Robin om Fallout.






Nu ska jag nog göra lite kaffe, kaffe måste man ha när man jobbar. Hehe.
 


RSS 2.0