Uppdatering

På allmän begäran ska jag härmed uppdatera min blogg.

Har varit hemma i Nyköping i helgen och var ute på Birgers i Fredags, var sjukt kul. Perfekt uppvärming för kryssningen nästa vecka :) På Lördagen hade jag o Johan myskväll, kollade på taxi driver me De Niro, den va bra och när han var ung var han skrämmande lik Tobey Mcguire! 
Annars vet jag inte vad jag ska skriva om, har inte så mycket kul o dela med mig av. Men lite sitter man väl inne med kanske som någon kanske tycker är intressant. Kan ju försöka tipsa om lite grejer som jag tycker är bäst just nu, lite musik, lite film och lite tv-serier.

Kan börja med lite musik. Finns en del "nya" och mindre nya band som man BÖR lyssna på i min mening :)
Bland dessa finns definitivt Gym Class Heroes, framröstade som årets nykomlingar på MTV-galan, om det har någon betydelse. De har många riktigt bra låtar och nya skivan är grym i min mening...
Sen har jag återupptagit ett gamalt tyskt band som heter The Donots. Lyssnade mycket på dem förut. De öppnade åt Millencolin för många år sedan och då började jag lyssna på dem. Deras skiva "Better days not included" är bland de bästa som gjorts. Även "Pocket rock" är asbra.

Till sist har jag uppmärksammat att Plain White T's har slagit igenom i Sverige nu :) "Hey there Delilah" spelas flitigt på radion och de gör de rätt i! Lyssna vidare på deras skivor, de kommer bli stora (som jag nämnde för ett halvår sen) ;)

I filmvärlden finns det ganska mycket nytt och bra. Har några favoriter men ligger lite bakom eftersom jag inte har något internet i Linköping (kan ju inte leta upp filmbutikerna på Eniro.se då)....
Knocked up är enligt mig iaf en av de bästa komedierna på länge.
Death Proof var jäkligt cool, helt nytt koncept som var underhållande.
Cashback, en av mina favoritfilmer i år.
Måste hyra "Oceans 13" och "This is England" bara.... De vill jag se.


På Tv-serier fronten är det ganska lugnt just nu, allt har ju uppehåll tyvärr.... Förutom Entourage och det är en jävla tur! Har kört Dvd-reruns i Linköping oavbrutet på säsong 1 och 2. Har uppmärksammat en rolig ny serie på MTV iaf, Fist of Zen. Massa puckade grabbar som utför självplågning i hopp om att vinna pengar, en galen Zen-mästare övervakar och det är hysteriskt kul :) Grenar har hittills innefattat tex legobrottning, eskimåpussar med sandpapper på näsan och suga på en tjockis tumme 30 sekunder efter han haft den i armhålan en längre stund. Se det! :)
Och för de som missat Heroes och Dexter, skämmes tamefan! Men se dem på tv nu då åtminstone!


image226
The Donots...



Till sist har jag ett "aaaaaaaaaaaaaaaaaaawwh-moment" att bjuda på courtesy av aftonbladet.se

image227
Den lilla apungen övergavs och lämnades att dö. Nu mår han bra och är oskiljaktig från sin vita vän som han träffade på djursjukhuset.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawhhhh!!

Byebye.


RSS 2.0