Köplust

Igår flyttade Johan in hos mig, vi körde ett lass me det viktigaste (läs tv,dator,xbox360,ps3,wii) på förmiddagen. Blir skitbra det här. Idag har jag jobbat och sen har jag spelat "dead rising" på Xbox 360. Jag glömde spara och dog = Robin blev arg och stängde av. Nu äter Robin och kollar på OS. Johan är Nyköping och festar men kommer tillbaka på Måndag.

Sen skall jag researcha lite, för jag ska köpa ny bärbar dator.
Fundar på en miniliten ASUS Eee Pc 900. Inte är den stor inte. Bärbar var ordet. Det får nog bli en sån.


Lagom stor faktiskt, men skall man ha en vit eller en svart...?


Nu skall jag läsa recensioner och tester. Ha en bra Lördagkväll. Peace.


En dagens tack!



Kommer ni ihåg mitt gamla inlägg med dramatic look? Den här är om möjligt snäppet vassare!


Annars är det bra, min handled känns helt återställd. Har tillome gymmat ett vanligt pass ! Med handledsstöd dock. Nu skall jag jobba 14-19, minidag fyfan va skönt. Slutar det regna ska jag ta en löptur ikväll med...

Peas.

Arn - Vilken toarulle...

210 miljoner? Tvåhundratiomiljoner?
Det är vad Arn Tempelriddaren kostade att göra.
Och de skall göra en till? Eller de kanske redan är klara?
Funderar på att skicka ett mejl till ARN (Allmänna reklamationsnämnden) och anmäla ARN ("filmen")



Nu måste jag rensa ögonen med lite kvalitet. Nu skall jag se på Sopranos säsong 2. Det här var fanimej sista gången jag kollar på Svenskproducerat (Med undantag på nya Kenny Starfighter rullen som med största sannorlikhet kommer sparka Arns illaluktande rumpa)





Rutiner och riddare...

Då är man nere i Linköping igen då. Har berarbetet beskedet om CT-testerna och känner mig jäkligt laddad och sugen på att visa vad jag går för. 10-11 September åker jag ner till Göteborg för tester under två dagar. Känns obeskrivligt bra.

Just nu jobbar jag på som vanligt och försöker komma in i ett normalt träningsflyt, ska i alla fall försöka gå till gymmet 3-4 ggr i veckan nu och löpa 1-2 ggr i veckan. ungefär som jag brukar ha det men eftersom jag haft lite halvskojjiga arbetstider så har kontinuiteten försvunnit lite och det har blivit lite när man har tid. Min handled börjar sakta men säkert bli bra igen och jag har ett fint nyinhandlat handledsstöd på mig när jag tränar nu. Idag är gymmet stängt så kör lite hemma med hantlar och gummiband samtidigt som jag kollar på den megahypade Arn. Får se om det är något att ha. Tveksamt såhär på förhand. Att Guillou har skrivit hjälper knappast, han är så överskattad man kan bli.


Ondskan...?





P.S
Litet länk-tips som jag verkligen tyckte var coolt:
http://de-war.de/eurekacarpark.html

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Pliktverket 2008-08-01 Du har kallats till tester på Pliktverket.




Är glad nu. Minst sagt. Nu är det 50% chans att få en plats på skolan om man ser det statistiskt....

Ikväll blir det öl!

Moment of truth, Dagen-D, Julaftonsmorgon....

Jaha, sova var det inte tal om trots att jag är jättettrött. Istället sitter jag och väntar på att det där jäkla mejlet från polisrekryteringen skall trilla ner i inkorgen. För idag skall det komma, det har de lovat. Kommer säkert inte förän på typ förmiddagen men det vet inte Robins mage och har bestämt sig för att hålla Robin vaken endå.

När jag endå är uppe så kan jag tipsa om lite bra musik. Bandet heter The rocket summer och deras absolut bästa och kungliga skiva Do you feel snurrar flitigt i mitt huvud. Perfekt sommarmusik som alla kan tycka om. Här nedan följer ett smakprov:


The rocket summer - So much love...

Nejhej, nu ska jag nog lägga mig i sängen igen och lyssna vidare på just The rocket summer. Bara att vänja sig, OM jag skulle få ett negativt besked så kommer jag ta ut en veckas semester och ligga i min säng och lyssna på musik och tycka synd om mig själv. Hehe.

RSS 2.0