The simple joy of driving...

Är det något jag älskar här i världen så är det att köra bil. Speciellt en snabb bil. Tex min älskade saab.

Det finns inget härligare än som idag, när man är på väg till affären för att handla lite mat. Bilen har precis kommit upp i bra temperatur, oljans viskositet är perfekt.

Då kommer en nyare BMW, kanske en 2007-08 års modell med en ung man i. Ganska självsäker och nöjd över sin(?) bil så ställer han sig bredvid och varvar upp den ettriga bmw-motorn... Och ser lite sådär dryg ut. Jag fattar vinken såklart.

Det blir grönt ljus och jag varvar ur ettan, slänger i tvåan och bilen spinner hela vägen upp till varvstopp så jag slänger i trean.............. fyran.

BMW'n hängde med ungefär till växlingen till tvåan. Då låg vi jämnsides. Sedan stack min vridstarka 9-3a.

För att strö lite salt i såren så saktar jag in lite och "värmer däcken" på formel 1 manér. Han vill inte rejsa något mer.

Jag längtar tills det blir torra vägar och jag har R-däck eller mina vanliga sommardäck. Då jävlar kommer bilfan inte spinna på tvåan och jag kommer sticka ännu snabbare.

P.S Självklart rejsade vi bara upp till lagliga hastigheter och släppte sedan av. Ja.



Min pärla i sitt ässe. Polerad och glansig.

Tidsfördriv

Jag såg klart Curious case of Bejamin Button i förrgår. Efter tre tidigare försök som renderade i akut narkolepsi. Filmen var dock väldigt bra och rekomenderas till alla. Bräd Pitt är faktiskt riktigt bra.

Jag kan fan inte ens se klart ett avsnitt av Simpsons längre utan att somna. Det är illa.

Annars gör jag inte så mycket mer än att jobba. Just nu är jag på jobbet och försöker döda lite timmar. Kollar runt på www.apple.com/trailers - Kan vara det bästa tidsfördrivet som finns. Bara surfa runt och kolla på nya filmtrailers. Just nu blir jag sugen på "I love you, man" och "Watchmen"..... Och "Valkyrie" såklart!



Kevin James är ju faktiskt kung. Filmen verkar sådär överlag men han kan rädda den!

Bara en månad kvar!


Särskilda beredskapspolisen


Kommer bli riktigt spännande! Ser lite extra fram emot fordonsstopp och insats mot folkmassa. Men det skall bli nästan lika kul att nöta juridik och poliskunskap. Jag är mycket motiverad till allt som får mig närmare polisyrket!

Ska bli kul att komma igång med självskyddet igen. Jag har ju P1 inom den civila Krav magan så den polisiära ska bli mycket intressant. Med batong och pepparspray samt handfängsel involverat.

Pure awesomeness!



De flesta kanske har sett den. Men det är så coolt så att det gör lite ont i hjärtat sådär. Världens coolaste superskurk i världens coolaste bil Ariel Atom 2 med F1-paketet. Någon dag ska jag ha en sån här bil. Sanna mina ord. Om jag så måste åka buss på vintern så ska jag ha en Ariel Atom.


May the force be with you all!

Joråsåatt...

Varför åker alla till Thailand för? Egentligen?

Det finns andra resmål. Det är som 90-talets Gran Canaria.

Men smaken är som baken. Jag har inte förstått grejen dock. Folk verkar inte ens titta på något annat när de bokar resor. Sverige eller Thailand. Det är de två länder som finns i världen.

Visst. Billigiga kokosnötsdrinkar & vita stränder... Men kom igen.

Jag skulle inte ha något emot att ligga på stranden i Thailand just NU. Men då ska jag fanimej teleporteras dit gratis. Och hem sen.

Nä. Betala för att åka dit skulle jag inte göra i första taget. Då finns det andra resmål som ligger före i listan.







Det var allt för mig. Idag.


Juicesnobb. Ibland.

Jag är lite av en Juicesnobb faktiskt. Ibland i alla fall. Jag kan dricka multivitamindricka från någon armensk juice/spolarvätske fabrik också men inte lika gärna. Citronmix gillar jag. Men det är ju inte juice. Juice är 100% pressad frukt utan tillsatser. Nåväl, jag har kommit fram till följande...

Brämhults, Kiviks
och Tropicana i all ära men.....



God morgons nya är endå godast OCH billigast. Nice work.



Nu håller vi tummarna för Färjestad ikväll. Om de vinner så vinner jag 800 färska riksdaler att köpa juice för. Saa-weet.

All work and no...well, some play.

Nu är jag trött. Riktigt trött. Har jobbat både dubbelt och trippelt samtidigt som jag har hjälpt till med rekryteringen av ny personal. Det är mycket nu. 125 ansökningar och det kommer fortfarande fler. Till en plats. Vi har intervjuat 4st nu iaf. Så får vi se vad som händer. Det är en eftertraktad tjänst vilket jag kan förstå, jag har aldrig haft ett bättre jobb än det här. Även om man får jobba en del. Sedan är det här assistentjobbet nästan dubbelt så bra betalt som vissa vanliga assistansjobb.

Det positiva med att jobba mycket är som sagt att man tjänar mycket pengar. Det positiva med att ha mycket pengar är att man kan köpa massa grejer. Eller gå på hockey. Som jag o Johan ska göra ikväll då vi ska se Färjestad äta upp stackars LHC här i Godisburken i Linkan. Sittplatser av bästa kvalisort har vi med. Inget jäkla huliganstå.

En tråkig sak är att min bil står still just nu. Trasigt optiflow-filter. Men snart kommer ett nytt på posten förhoppningvis.
Saknar att köra bil. Den går ju så bra nu. Och låter som en rallybil. Och är så fin så fin.


Ishockey, som det skall vara.



Nu ska jag göra någon helt annat.













Spotify och namnförslag.


Wtf?

(Om man inte kan läsa så litet så föreslog Spotify att jag skulle heta Räksmörgås.)

F.ö så är inte spotify så överreklamerat som jag trodde. Det är faktiskt riktigt jäkla asbra. So far.

Torka

Jag känner mig mycket tråkig och oinspirerad just nu så jag hänvisar till Sveriges roligaste blogg.

Sveriges roligaste blogg

bubblare...

"Snart" skall jag ju på beredskapspolis-utbildning och då kanske bloggandet återuppstår.

Vem vet? Kanske innan?


RSS 2.0